Hoppa till innehåll
Hem » 06 januari 17:48, Trafikolycka, vilt, Västerbottens län

06 januari 17:48, Trafikolycka, vilt, Västerbottens län

15:10 På länsväg 890 vid Strinne, Skellefteå kommun, har en död ren anträffats. Ingen viltolycka har anmälts så en anmälan gällande smitning upprättas. Berörd sameby kontaktas.

15:12 På E12 vid Gunnarn, Storuman kommun, har en skadad ren anträffats. Ingen viltolycka har anmälts på platsen så misstanke om smitning uppstår och anmälan gällande det ska upprättas. Berörd sameby kontaktas.

15:52 På E45 vid Sorsele är en personbil och ett rådjur inblandade i en olycka, som inte resulterar i personskador. Det är ovisst hur det gick för rådjuret och eftersöksjägare kontaktas.

17:00 På länsväg 363 vid Sorsele har en älg och ett fordon varit inblandade i en olycka. Det finns inga uppgifter om personskador. Älgen har sprungit från platsen och eftersöksjägare kontaktas för att kontrollera hur det gick för djuret.

17:06 Ett fordon och ett rådjur har kolliderat på länsväg 802 i Västra Skråmträsk, Skellefteå kommun. Det finns inga uppgifter om personskador. Djuret dog och eftersöksjägare kontaktas för att ta hand om kadavret.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västerbotten - alla blåljus.