Hoppa till innehåll
Hem » 06 januari 07:54, Sammanfattning natt, Södermanlands län

06 januari 07:54, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat 54 ärenden som rör Södermanlands län. En person har gripits (se nedan). Här kommer ett urval av nattens händelser:

01:10 Polis larmades till en bostad i Mariefred med anledning av ett bråk. När polispatrull kom till platsen kunde en man i 45-årsåldern gripas misstänkt för misshandel i nära relation. Målsägande, en kvinna i 50-årsåldern, klagade på smärta och fördes till sjukhus med ambulans. Polisens presstjänst har inga uppgifter gällande skadeläget. Under onsdagsmorgonen har den misstänkte mannen anhållits på sannolika skäl för misshandel. Ärendet är nu åklagarlett.

01:52 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till Björkvägen i Stängnäs med anledning av en brand. Enligt SOS-larmet ska en bil på en parkeringsplats ha börjat brinna. När polispatrull kom till platsen var bilen övertänd. Räddningstjänsten kunde släcka branden och ingen person eller annat fordon ska ha skadats. Polisen har inte hittat någon naturlig förklaring till branden så den kommer utredas. En anmälan om skadegörelse genom brand kommer skrivas.

Utöver detta har polisen haft ärenden om trafikbrott, en viltolycka utan personskador samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Södermanland