Hoppa till innehåll
Hem » 06 januari 07:54, Sammanfattning natt, Östergötlands län

06 januari 07:54, Sammanfattning natt, Östergötlands län

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Angelica Israelsson Silfver.

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 60 ärenden mellan klockan 22 och 07. Här kommer ett urval av nattens händelser:

00:35 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till Borgs kyrka i Norrköping där en bil brann på en parkering. En anmälan om skadegörelse genom brand upprättades. Ingen person ska ha skadats i samband med händelsen.

04:41 Polisen larmades till en restaurang i Åby, Norrköping, med anledning av ett inbrott. En ruta till lokalen hade krossats. Flera polispatruller involverades i ärendet men ingen misstänkt gärningsperson påträffades. En anmälan om stöld genom inbrott kommer att upprättas. Bland annat ska alkohol stulits.

06:39 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till Rydsvägen i Linköping med anledning av en trafikolycka. En bilist hade kört in i en stolpe. Ingen person ska ha skadats fysiskt i samband med händelsen. Polisen misstänker inget brott i samband med händelsen.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.