Hoppa till innehåll
Hem » 04 januari 06:11, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

04 januari 06:11, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

19.40 Rån, Lilla Regementsvägen, Göteborg. Inringare till polisen uppger att en man blivit sparkad i huvudet. När polis anländer anträffas mannen, och det visar sig att han blivit rånad. Tre gärningsmän uppges ha sparkat honom i huvudet och i samband med det tillgripit hans mobil. De tre lämnar därefter platsen till fots. Polis söker i området med hund, men de misstänkta anträffas dock inte. Mobilen återfinns dock och lämnas tillbaka till mannen.  Ambulans undersökte honom på plats. En anmälan om rån skrivs.

20.10 Brand, Rimfrostgatan, Göteborg. Polis och ambulans skickas till platsen där det brinner i ett soprum. Räddningstjänst släcker branden, och en anmälan skadegörelse genom brand upprättas. Det finns ingen misstänkt.

20.24 Brand, Björkekärr, Göteborg. Polis och räddningstjänst skickas till platsen, där det brinner i ett radhus. Huset evakueras, men boende har inte fått några skador i samband med branden. Branden utreds som allmänfarlig vårdslöshet.

22.31 Försök till mord, Biskopsgården. Samtal inkommer till polisen om skottlossning utomhus i Biskopsgården. Polis gör beslag på platsen som bekräftar att en skottlossning skett, men ingen skadad person anträffas. En förundersökning gällande försök till mord. Utredningsåtgärder påbörjas, bland annat genomför polis dörrknackning i området.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.