Hoppa till innehåll
Hem » Två mordförsök och ett mord i Tensta under tisdagskvällen

Två mordförsök och ett mord i Tensta under tisdagskvällen

Under tisdagskvällen den 29 december blev tre personer skjutna i Tensta i nordvästra Stockholm, varav en person avled av sina skador. Polisen arbetar med full kraft för att komma framåt med utredningen.

Klockan 21.46 den 29 december inkom uppgifter till polisens ledningscentral om att två personer hittats skjutna i Tensta centrum. Bara en kort stund därefter hittades ytterligare en skottskadad person, denna i en bostad i Tensta.

De tre skottskadade personerna fördes till sjukhus. En av de tre personerna avled av sina skador och anhöriga är underrättade om dödsfallet. Skadeläget för de andra två personerna är i nuläget okänt.

Ett stort antal förhör har hållits under natten och teknisk bevisning har säkrats från brottsplatserna. Polisen arbetar intensivt med att hitta den eller de gärningspersoner som är ansvariga för skjutningarna. I nuläget är ingen gripen. Polisen har inlett en förundersökning gällande mord och mordförsök i två fall. Under onsdagen och de närmaste dagarna kommer polisen att ha en ökad närvaro av personal i området.

Tipsa polisen

Har du information om tisdagens skjutningar som du inte redan lämnat till polisen? Ring polisen på tfn 114 14, ta kontakt med polis på plats eller besök närmaste polisstation.

Dela gärna detta inlägg:
Senaste blåljusen i Stockholm.

4 kommentarer till “Två mordförsök och ett mord i Tensta under tisdagskvällen”

Lämna ett svar Avbryt svar