Hoppa till innehåll
Hem » 30 december 07:16, Sammanfattning natt, Östergötlands län

30 december 07:16, Sammanfattning natt, Östergötlands län

06.45 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 35-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. En person har gripits misstänkt för brott, ingen har omhändertagits på grund av ordningsstörning/berusning, ingen har fått följa med för provtagning och förhör med anledning av misstanke om drogpåverkan.

00.28 polisen fick samtal från stadsdelen Lindö i Norrköping där en person hade upptäckt en krossad glasruta på en villa. Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om försök till grov stöld genom inbrott. En brottsplatsundersökning har också genomförts. Det finns ingen misstänkt.

04.04 polisen fick samtal från stadsdelen Johannelund i Linköping om misstänkt inbrott på Ödegårdsgatan 24. Polisen åkte till platsen och upptäckte en krossad glasruta. En man som försökte fly från polisen greps, misstänkt för stöld. I närheten av gripandeplatsen anträffades ett cykelbatteri som polisen misstänker kan vara stulet och det togs i beslag. Polisen uppmanar boende på Ödegårdsgatan 24 att kontrollera sina förråd och tillhörigheter och om man har utsatts för brott bör det anmälas snarast.

Den som greps är en man i 65-årsåldern och han har förhörts och därefter blivit anhållan av åklagare under morgonen, skäligen misstänkt för stöld.

04.19 polisen fick samtal om att ett antal glasrutor hade krossats på en butik i korsningen Platensgatan – Ågatan i Linköping. Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning skadegörelse. Det finns ingen misstänkt.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.