Hoppa till innehåll
Hem » 28 december 05:49, Sammanfattning kväll, Hallands län

28 december 05:49, Sammanfattning kväll, Hallands län

Kl 19.12 Halmstad, narkotikabrott mm
Polis kallas till Badhusgatan där en person lyckats ta sig upp på en balkong via en lyktstolpe. Därefter har han tagit sig in i en lägenhet och anträffat en man på golvet till synes medvetslös. Ambulans tillkallas.

Det hela inleds med att polispersonal sett en man som klättrat i en lyktstolpe, därefter larmas patrull. Det visar sig att den som klättrat varit orolig för lägenhetsinnehavaren och försökt ta sig in av den anledningen i bostaden. Mycket riktigt så återfinns lägenhetsinnehavaren medvetslös på golvet och avförs till sjukhus, oklart skadeläge. I lägenheten anträffar även polisen misstänkt narkotika mm. Allt pekar på att den anträffade är kraftigt påverkad av narkotika. Anmälan narkotikabrott.  

Kl 00.33 Varberg, misstänkt drograttfylleri mm
Polis stoppar och kontrollerar en personbil vid Tångkörarvägen. Föraren visar tydliga tecken på att vara påverkad av narkotika och medtogs för provtagning. Föraren, en man saknar även körkort och blir därför även misstänkt för olovlig körning. I bilen finner även polisen koppar i olika form. Det innebär även misstanke om stöld alternativt häleri. En viss mängd misstänkt narkotika anträffas, misstanke om narkotikainnehav.  

  

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Halland. Alla olyckor och brott.