Hoppa till innehåll
Hem » 27 december 08:14, Sammanfattning natt, Södermanlands län

27 december 08:14, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Under natten mot söndagen har polisens regionledningscentral hanterat något fler ärenden än tidigare nätter och kan jämföras med en vanlig lördagkväll minus krogrelaterade ärenden. I Södermanlands län har en man gripits för grov misshandel i relation, se nedan.

01:22 Polisen larmades till en paviljong på Gripsholms slott i Strängnäs kommun med anledning av ett larmbolag hade tagit emot ett inbrottslarm. Polis åkte till platsen. En fönsterruta hade krossats och det verkar som om någon har varit inne i lokalen. Det är ännu oklart vad som har stulits. En anmälan om stöld genom inbrott är upprättad.

00:17 Polisen larmades till en bostad i en mindre ort i Strängnäs kommun. Larmet gällde en misshandel. På plats anträffades en kvinna med en skada i ansiktet. Polisen har pratat med kvinnan och mannen som fanns i bostaden. Mannen, som är i 35-årsåldern, greps för grov misshandel i relation. Mannen och kvinnan har en relation med varandra. Kvinnan fick vård av ambulans på plats. Mannen fördes till polisstationen och kommer att förhöras under morgonen när han har nyktrat till.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Blåljus Södermanland