Hoppa till innehåll
Hem » Uppdaterad 25 december 02:42: 24 december 22:14, Sammanfattning kväll och natt, Jämtlands län

Uppdaterad 25 december 02:42: 24 december 22:14, Sammanfattning kväll och natt, Jämtlands län

19:51 Trafikolycka, drograttfylleri, Häggenås

Patruller skickades till en trafikolycka i Häggenås där en bil kört ned i ett dike. Då patrullerna var på väg till olyckan framkom det uppgifter på att bilen som varit med i olyckan hade lämnat platsen. En patrull kunde efter ett tag lokalisera bilen som stoppades. Föraren av bilen en man i 35 års åldern är nu misstänkt för drograttfylleri och grov olovlig körning. Mannen fördes till polisstationen för provtagning och bilen togs i beslag. Mannen frigavs efter provtagning, förhör och anmälan.

20:50 Olovlig körning, E14 Gällö

En man i 20 års åldern är misstänkt för olovlig körning då han hade kört en bil och hamnat i diket. Mannen hade gått från olycksplatsen, men då patrullen kom till platsen kunde lokalisera mannen.

21:03 Olovlig körning, centrala Östersund.

Efter ett trafikstopp är en man i 30 års åldern misstänkt för olovlig körning, då han framförde fordonet utan giltigt körkort.

00:53 Narkotikbrott centrala Östersund.

Patrull larmades till en adress i centrala Östersund gällande lägenhtesbråk. Då patrullen kom till platsen uppstod misstanke om narkotikabrott på de som bodde i lägenheten, inget bråk kunde konstateras. De bägge, en man i 30 års åldern och en kvinna i 25 års åldern togs med för provtagning. Bägge är misstänkta för narkotikabrott eget bruk och innehav. Patrullen har tagit den misstänkta narkotikan i beslag.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus hela Jämtland.