Hem » Uppdaterad 24 december 04:05: 24 december 01:46, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Uppdaterad 24 december 04:05: 24 december 01:46, Sammanfattning natt, Jämtlands län

23:00 Misshandel och skadegörelse, Odensala Östersund

En man i 30 års ådern har gripits misstänkt för misshandel samt skadegörelse. mannen har slagit en annan man i ansiktet samt slagit söder en fönsterruta på en bostad.  Mannen är förd till polisstationen i Östersund för vidare utredningsarbete. Mannen vart senare anhållen.

00:51 Trafikolycka samt rattfylleri. E14 Brunflo

Efter en trafikolycka på E14 i höjd med Brunflo är en kvinna gripen för rattfylleri. Bilen skall enligt intala uppgifter voltat med två personer i bilen varpå även två ambulanser skickades till platsen, dock var ingen av personerna i bilen var i behov av vård. Kvinnan som är i 35 års åldern har förts till polisstationen för provtagning och vidare utredningsuppgifter.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus hela Jämtland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *