Hoppa till innehåll
Hem » Uppdaterad 24 december 00:03: 23 december 15:22, Trafikolycka, personskada, Ludvika

Uppdaterad 24 december 00:03: 23 december 15:22, Trafikolycka, personskada, Ludvika

Det ska handla om tre bilar som kolliderat och personer ska vara fastklämda. Det är totalstopp i trafiken. Händelsen kommer att uppdateras när nya uppgifter inkommer.

Uppdatering 15.46 Det är en allvarlig olycka och vägen kommer att vara avstängd under en längre tid. Trafiken är helt avstängd i båda riktningarna och det är långa köer. Ambulanshelikopter är kallad till platsen.

Uppdatering 16.34 Det är två personbilar som frontalkrockat. En person är allvarligt skadad och två personer mycket allvarligt skadade. En person har hittills avtransporterats till sjukhus.

Uppdatering 16.49 Ännu en person har avtransporterats, nu med ambulanshelikopter. Patienten kommer att flygas till Universitetssjukhuset i Örebro.

Uppdatering 23.56. Föraren till en av bilarna avled i samband med olyckan. Han var ensam i sin bil. Den avlidne, en 48-årig man, identifierades senare under kvällen. En annan polisregion ombads att underrätta anhöriga vilket nu är utfört.

En förundersökning om olyckan är inledd. Bilarna är tagna i beslag för teknisk undersökning. Utredningen får utvisa hur olyckan har gått till. //RLC Bergslagen.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Dalarna.