Hoppa till innehåll
Hem » 24 december 07:45, Sammanfattning natt, Östergötlands län

24 december 07:45, Sammanfattning natt, Östergötlands län

God morgon! Dagens presstalesperson är Åsa Willsund som är i tjänst till klockan 15. Under morgonen har det rapporterats halka i flera delar av polisregion Öst. Polisen uppmanar alla som ska ut på vägarna att vara extra försiktiga.

Under natten mot julafton har ett tjugotal händelser som rör Östergötlands län hanterats av polisen. Ett rån har anmälts, se nedan. I övrigt har inga allvarliga brott kommit till polisens kännedom.

23:06 Polisen larmades till området Gottfridsberg i Linköping. En man hade blivit utsatt för ett personrån. De som genomförde rånet var för honom tre okända män. De ska ha slagit målsäganden i huvudet och hotat honom med ett tillhygge. De tvingade honom att ta ut pengar i en bankomat. Den drabbade mannen har inte behövt uppsöka akutsjukvård för sina skador.

Polisen har sökt efter gärningspersonerna men än finns det ingen misstänkt. Polisen är mycket angelägen att komma i kontakt med personer som har sett, hört eller på annat sätt kan ha information om rånet. En utredning om rån är påbörjad.

02:28 SOS larmade polis, räddningstjänst och ambulans till ett flerfamiljshus i Väderstad. Enligt inringaren skulle det brinna i ett kök i en lägenhet. Räddningstjänsten tog sig in och släckte snabbt branden. Lägenhetsinnehavaren hade somnat ifrån en julskinka i ugnen. En anmälan om allmänfarlig vårdslöshet har upprättats och branden kommer att utredas. Ingen person kom till skada.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.