Hoppa till innehåll
Hem » 23 december 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

23 december 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

22:20, rattfylleri, Göteborg
En patrull kontrollerar föraren av en personbil på Sommarvädersgatan. Föraren tas med för kontroll misstänkt för rattfylleri.

23:35, brand, Göteborg
Vi får in ett larm om att en personbil brinner på Lillebyvägen. Bilen står parkerad på en campingplats. Branden släcks och en patrull upprättar en anmälan gällande skadegörelse genom brand.

01:13, stöld, Göteborg
En anmälare ringer och uppger att en person håller på att stjäla julgranar i anslutning till anmälarens tomt i Hjuvik. Enligt uppgift lastar gärningspersonen in granar i bagaget på en bil. Bilen samt tre flakmopeder ska enligt uppgift ha varit på platsen ett flertal gånger. En patrull åker dit och stoppar den aktuella bilen i närheten med tre personer. De tre personerna har stulit totalt 13 granar. Patrullen upprättar en anmälan om stöld.  

03:44, skadegörelse, Tibro
Vi får in ett larm om ett pågående inbrott på Kvarnvägen. En gärningsperson ska enligt uppgift krossat en ruta och är kvar på platsen. Polis åker till den aktuella adressen, men ingen gärningsperson är kvar. Inga tecken på att någon varit inne och patrullen skriver en anmälan om skadegörelse.

03:44, stöld, Vänersborg
Vi får larm om att något tagit sig in i en affärslokal på Lövvägen. Väktare och polis åker dit, men utan att anträffa någon misstänkt. Patrullen skriver en anmälan om stöld genom inbrott.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.