Hoppa till innehåll
Hem » Uppdaterad 20 december 08:07: 20 december 02:45, Sammanfattning kväll och natt, Västerbottens län

Uppdaterad 20 december 08:07: 20 december 02:45, Sammanfattning kväll och natt, Västerbottens län

15:10 Trafikolycka – Centrum, Umeå
En trafikolycka hade inträffat i centrala Umeå. En person, en kvinna i 25-årsåldern, hade blivit påkörd av en personbil när hon gick på ett övergångsställe. Personbilen hade lämnat. Räddningstjänsten, ambulansen och polisen beordrades till platsen. Kvinnan fördes med ambulans till sjukhuset för kontroll. En polisanmälan upprättades gällande obehörigt avvikande från olycksplats, smitning.

19:00 Lugnt i länet
Inget att rapportera.

19:18 Arbetsplatsolycka – Skelleftehamn, Skellefteå
En arbetsplatsolycka skedde då en person, en man i 50-årsåldern, ska ha löst ut en brandsläckare och fått detta i ögonen. Ingen ambulans tillkallades, sjukvårdspersonal på plats hjälpte mannen och skjutsade han sedan till vården. En polispatrull beordrades till platsen och en polisanmälan upprättades.

23:00 Lugnt i länet
Inget att rapportera.

01:00 Lugnt i länet
Inget att rapportera.

02:45 Lugnt i länet
Inget att rapportera.

Uppdatering 20 december klockan 08:00 av Maria Linné, RLC-kommunikatör:

01:32 Trafikbrott, Vilhelmina
Polisen stoppar och kontrollerar en bil på E45 i Vilhelmina. En person som färdas i bilen får en ordningsbot för att inte ha haft bilbälte. 

03:06 Stöld, Lycksele
Polisen beordras till en adress i centrala Lycksele med anledning av en stöld. En man ska på okänt sätt ha tagit sig in i en A-traktor och stulit tillhörigheter. När ägarna av tillhörigheterna konfronterade mannen ska han ha släppt ifrån sig sakerna. Polisen har varit på plats och pratat med målsägande och vittne. Anmälan om stöld upprättas. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västerbotten - alla blåljus.