Hoppa till innehåll
Hem » 20 december 09:06, Sammanfattning natt, Norrbottens län

20 december 09:06, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Sedan midnatt har en person i länet omhändertagits enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Personen överlämnades till sjukvård. 

00:20 Trafikolycka, Luleå
Polisen beordras till Storheden utanför Luleå med anledning av en trafikolycka. En pojke ska ha blivit påkörd av en A-traktor. Pojken förs till sjukvård, skadeläget är oklart. Polisen pratar med inblandande. Det finns inga uppgifter om olycksorsaken i nuläget. 

00:58 Olovlig körning, Kalix
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på E4 Bredviken. Föraren, en kvinna i 30-årsåldern, saknar behörighet att köra. Förhör hålls och en anmälan om olovlig körning upprättas. 

01:03 Misshandel, Boden
Polisen beordras till ett boende i Bodens kommun med anledning av en misshandel. Polisen griper en man i 20-årsåldern som misstänks ha misshandlat en annan man. Den utsatte mannen uppsöker sjukvård. Efter förhör har åklagare beslutat att anhålla den misstänkta.

04:49 Brand, Kalix
Polisen har tidigt på morgonen larmats gällande bränder i två containrar i centrala Kalix. Polisen upprättar två anmälningar gällande skadegörelse genom brand då det finns misstanke om att de är anlagda. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Alla blåljus för hela Norrbotten.