Hoppa till innehåll
Hem » 20 december 08:28, Sammanfattning natt, Östergötlands län

20 december 08:28, Sammanfattning natt, Östergötlands län

07.45 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 50-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. En har gripits, två har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och två har fått följa med för provtagning på grund av misstanke om drogpåverkan.

00.48 SOS-larm till polisen om trafikolycka på Norrköpingsvägen i Finspång. enligt larmet ska en bilist ha kört rakt över rondellen och sedan lagt sig på sidan. Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om vårdslöshet i trafik, en man i 25-årsåldern är misstänkt. Bilen bärgades. Ingen person skadades.

01.18 i samband med en rutinkontroll av en bilist i Viringe, Mjölby blev föraren, en man i 25-årsåldern misstänkt för drograttfylleri och grov olovlig körning. Föraren fick följa med för provtagning och förhör och bilen togs i beslag för ett eventuellt förverkande.

02.32 i samband med en rutinkontroll av en person i Kisa blev han, en man i 20-årsåldern, misstänkt för ringa narkotikabrott genom eget bruk. Han fick följa med för provtagning och förhör.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.