Hoppa till innehåll
Hem » 20 december 07:43, Sammanfattning natt, Jämtlands län

20 december 07:43, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Sedan midnatt har två personer omhändertagits enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Polisen har också utfört flertalet kontroller av personer och fordon som inte har resulterat i någon misstanke om brott.

Här följer ett urval av nattens ärenden:

01:19 Drograttfylleri mm, Östersund
Polisen beordras till en adress i centrala Östersund med anledning av en pågående bilstöld. När patrullen kommer till platsen har personbilen kolliderat med bland annat flera husfasader i närheten.

Personen som misstänks ha kört bilen, en man i 45-årsåldern, försöker avvika från platsen. Han medtas för provtagning efter misstanke om narkotikapåverkan. Han misstänks förutom drograttfylleri och ringa narkotikabrott även för olovlig körning samt tillgrepp av fortskaffningsmedel. Mannen omhändertas enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. 

03:13 Trafikolycka, Östersund
Polisen larmas om en trafikolycka mellan Östersund och Rannåsen. Enligt tillgängliga uppgifter är tre personer inblandade i en olycka där en personbil har kört i diket.

Föraren blåser positivt i sållningsinstrumentet och medtas för vidare provtagning. En anmälan upprättas gällande grovt rattfylleri och mannen får sitt körkort omhändertaget. Det finns inga uppgifter om eventuella personskador. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus hela Jämtland.