Hoppa till innehåll
Hem » 19 december 07:25, Sammanfattning natt, Norrbottens län

19 december 07:25, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Det har varit en natt med relativt få ärenden. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:55 Trafikolycka, Luleå
Polisen får ett larm om en singelolycka på Skeppsbrogatan i centrala Luleå. Enligt de uppgifter som finns tillgängliga har en bil voltat. Två personer ska ha varit inblandade i olyckan. Det saknas uppgifter om eventuella personskador. Polisen har varit på platsen, olycksorsaken ska utredas. 

02:24 Trafikolycka, Gällivare
Polisen kontaktas angående en skoterolycka nordväst om Gällivare. Enligt de uppgifter som finns tillgängliga har en skoter voltat. Två personer färdades på skotern. Vakthavande befäl vid polisens regionledningscentral fattar beslut om räddningstjänst med stöd av LSO, lagen om skydd mot olyckor, för att undsätta personerna. Fjällräddare kallades ut för att hjälpa dem till farbar väg. 

Ambulansen kunde dock ta sig till personerna och lasta dem på egen hand. Fjällräddarna fick vända åter. För frågor om skadeläget hänvisas till sjukvården.

02:30 Rattfylleri, Kiruna
Polisen stoppar och kontrollerar en bil i centrala Kiruna. Föraren, en yngre man, blåser positivt i sållningsinstrumentet och medtas för vidare provtagning. Mannen blåser motsvarande 1,42 promille alkohol i blodet. En anmälan om grovt rattfylleri upprättas.

03:13 Trafikkontroll, Boden
Polisen upprättar en trafikkontroll på Hedenbrovägen/Garnisonsgatan i centrala Boden. Samtliga kontrollerade trafikanter kan passera utan anmärkning.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Alla blåljus för hela Norrbotten.