Hoppa till innehåll
Hem » 17 december 06:54, Sammanfattning natt, Södermanlands län

17 december 06:54, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat 25 ärenden som rör Södermanlands län. En person har gripits (se nedan). En person har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.  

00:01 Polis larmades till Rönngatan i Katrineholm med anledning av att några personer ska ha kastat stenar på bilar. När polispatruller anlänt till platsen visade det sig att fem bilar blivit utsatta för skadegörelse i form av sönderslagna rutor. Efter en kortare språngmarsch fångades tre personer in. En 19-årig kille, en 16-årig tjej och en 14-årig tjej är alla misstänkta för skadegörelse.

02:20 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till Andbergsgatan i Eskilstuna med anledning av en brand. Enligt SOS-larmet brann det i en lägenhet på ett gruppboende. När polis kom till platsen anträffades en kvinna i 50-årsåldern. Hon fick först följa med till sjukhus för en kontroll och därefter greps hon. Kvinnan är i nuläget gripen misstänkt för grov mordbrand. Bostaden har spärrats av för en kriminalteknisk undersökning. Ingen annan person ska ha skadats i samband med branden.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Södermanland