Hoppa till innehåll
Hem » 17 december 06:54, Sammanfattning natt, Jönköpings län

17 december 06:54, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Polisen i Jönköpings län har hanterat ett 20-tal ärenden. Ingen har gripits och inga grövre brott har kommit till polisens kännedom. De ärenden som sticker ut mest:

00:08 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till Huskvarnavägen i Jönköping med anledning av en brand. Enligt SOS-larmet ska en moped ha börjat brinna. Polispatrull på plats har hållit i vittnesförhör, genomfört allmän spaning och kommer skriva en anmälan om skadegörelse genom brand. Ingen person skadades i samband med branden.

00:38 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till Radhusvägen i Gislaved med anledning av en brand. Enligt SOS-larmet ska en personbil ha brunnit. När polispatrull kom dit visade det sig att en bil brunnit och en närliggande bil fått brandskador. En anmälan om skadegörelse genom brand kommer skrivas. I nuläget finns ingen misstänkt.

02:05 Polis larmades till Västerlånggatan i Eksjö med anledning av ett inbrott i en butik. När polispatrull anlänt till platsen ska tjuven/tjuvarna ha försvunnit därifrån. Det är ännu oklart om något stulits och en anmälan om försök till stöld genom inbrott kommer skrivas. I nuläget finns ingen misstänkt.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Jönköpings län.