Hoppa till innehåll
Hem » Uppdaterad 16 december 16:17: 16 december 15:10, Rån, Eskilstuna

Uppdaterad 16 december 16:17: 16 december 15:10, Rån, Eskilstuna

13:39 Polisen larmades till en restaurang i området Vitorp i Eskilstuna. Två gärningspersoner beväpnade med ett tillhygge hade just lämnat restaurangen efter att ha genomfört ett rån.

13:49 Polis var på plats. En man anträffades med en sårskada. Han och ytterligare en man fördes till sjukhus med ambulans. Skadeläget verkar inte vara livshotande för någon av dem. Dessa personer ska ha arbetat på restaurangen. 

Polisen söker efter gärningspersonerna som lämnade platsen i en bil. Restaurangen är avspärrad och en teknisk undersökning kommer att ske. En utredning om rån är påbörjad.

Polisen är tacksam om allmänheten inkommer med iakttagelser gällande bilar som står konstigt parkerade eller personer som uppträder på ett sätt som man tycker är konstigt.

15:11 En polispatrull hittade bilen som gärningspersonrna lämnade i. Bilen stod parkerad i området Myrtorp. Ingen person befann sig i bilen.

15:40 Polisen grep två personer i en lägenhet i närheten av där bilen stod parkerad. De två gripna är män i 25- och 45-årsåldern. De misstänks för grovt rån och fördes till polisstationen för förhör. Brottsrubriceringen har ändrats från rån till grovt rån.  

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Södermanland