Hoppa till innehåll
Hem » 16 december 06:50, Sammanfattning natt, Södermanlands län

16 december 06:50, Sammanfattning natt, Södermanlands län

06.05 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 20-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, två har omhändertagits för berusning/ordningsstörning, en har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

00.31 polisen träffade på en misstänkt drogpåverkad man i Oxelösund. Det var en man i 30-årsåldern som fick följa med för provtagning och förhör, misstänkt för ringa narkotikabrott genom eget bruk och innehav. Han är också misstänkt för våldsamt motstånd med anledning av att han försökte motsätta sig ingripandet genom att kränga med kroppen och spjärna emot med armarna. Mannen frigavs efter provtagningen.

01.21 polisen fick samtal om inbrott i ett bostadshus i Malmköping där den boende kommit hem och upptäckt att någon hade brutit upp ett sovrumsfönster. Inne i huset var det ordentligt tillrört efter tjuven/-arnas jakt på föremål. Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om grov stöld genom inbrott. Det som saknas är olika typer av silverföremål, bestick m.m. Polisen kommer under onsdagen att genomföra en brottsplatsundersökning. Det finns ingen misstänkt.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Södermanland