Hoppa till innehåll
Hem » 15 december 07:17, Sammanfattning natt, Jämtlands län

15 december 07:17, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Det har varit en natt med relativt få ärenden i Jämtlands län. Polisen har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Ett urval av nattens ärenden:

22:06 Trafikbrott, Östersund
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i Torvalla. Föraren, en man, får en ordningsbot då bilen har brukandeförbud. 

22:57 Knivlagen, Östersund
Polisen kontrollerar ett antal personer på campusområdet i Östersund. På en av personerna, en ännu inte myndig person, hittas en kniv. En anmälan gällande brott mot knivlagen upprättas. 

02:06 Skadegörelse, Åre
Polisen beordras till Åre med anledning av bråk på en fest. I samband med detta ska okänd gärningsperson ha slagit sönder rutan på en bil. Polisen håller förhör och tar upp en anmälan gällande skadegörelse.

02:50 Trafikbrott, Berg
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på E45 i Svenstavik, Bergs kommun. Föraren, en man, får en ordningsbot med anledning av att bilen har brukandeförbud.

Övrigt: Tre viltolyckor har inträffat i länet. En i Myrviken samt en i Pintorp, Bergs kommun och till sist en på E45 Hammerdal, Strömsunds kommun. Inga personskador uppstod. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Blåljus hela Jämtland.