Hoppa till innehåll
Hem » 13 december 07:59, Sammanfattning kväll och natt, Södermanlands län

13 december 07:59, Sammanfattning kväll och natt, Södermanlands län

Polisen har sedan 21:00 hanterat ett 100-tal ärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Två personer har gripits och fyra personer har omhändertagits. De viktigaste händelserna finns nedan.

21.52. En pojke i tonåren blev på lördagskvällen bestulen på sin moped i stadsdelen Edvardslund i Eskilstuna. Tonårspojken stod tillsammans med några andra tonårspojkar när en person kom fram och slog honom med ett tillhygge och sedan försvann med mopeden. Polisen rubricerar det misstänkta brottet som grovt tillgrepp av fortskaffningsmedel. Polisens presstalesperson har inga uppgifter om tonårspojkens eventuella skador.

01.11. Polis och räddningstjänst fick ett larm om en lastbil som brann i närheten av en ladugård i kommundelen Åkersstyckebruk i Strängnäs. Räddningstjänsten släckte branden. Polisen har upprättat en anmälan om mordbrand och en teknisk undersökning kommer att genomföras.

05.06. Polis och räddningstjänst fick larm om en bil som brann i stadsdelen Storängen i Strängnäs. Räddningstjänsten släckte branden som inte bedömdes kunna sprida sig. Polisen har upprättat en anmälan om grov skadegörelse.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Södermanland