Hoppa till innehåll
Hem » 11 december 07:21, Sammanfattning natt, Östergötlands län

11 december 07:21, Sammanfattning natt, Östergötlands län

06.27 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 30-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits eller omhändertagits men två har fått föja med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

01.32 en polispatrull som stoppat en bilist för en fordons- och förarkontroll i stadsdelen Skäggetorp Linköping fick misstankar om att föraren var drogpåverkad. En man i 30-årsåldern blev misstänkt för drograttfylleri, grov olovlig körning och narkotikabrott genom eget bruk och innehav. Han fick följa med för provtagning och förhör och han frigavs därefter.

02.38 i samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på E4 i Norrköping uppstod misstanke om drograttfylleri, grov olovlig körning och ringa narkotikabrott genom eget bruk. En man i 35-årsåldern fick följa med för provtagning och förhör.

05.02 en polispatrull stannade till på Albrektsvägen i Norrköping på grund av en gråtande man som verkade behöva hjälp. När polispatrullen tog kontakt med mannen gick han till angrepp mot en polis. Flera poliser kom till platsen och kunde gripa mannen och föra honom till polisarresten där han kommer att förhöras under dagen. Mannen, som är i 25-årsåldern är nu misstänkt för våld mot tjänsteman och våldsamt motstånd och ringa narkotikabrott genom eget bruk.

Förutom dessa ärenden har polisen arbetat med ett antal egeninitierade kontroller av olika karaktär som inte lett till brottsmisstankar.

Det finns inga andra brott eller händelser att rapportera om. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.