Hoppa till innehåll
Hem » 11 december 07:20, Sammanfattning natt, Södermanlands län

11 december 07:20, Sammanfattning natt, Södermanlands län

06.06 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 25-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits eller omhändertagits men en har fått följa med för provtagning och förhör med anledning av misstänkt drogpåverkan.

00.02 SOS-larm till polisen om viltolycka på riksväg 55 i Skedinge där en bilist skulle ha krockat med en älg. Totalstopp i trafiken. Skadeläget är oklart på föraren. Eftersöksjägare skickade till platsen för att söka älgen, som sprang till skogs.

00.45 SOS-larm till polisen om trafikolycka på riksväg 55 i Merlänna där två bilar hade krockat. En av de drabbade klagade på smärta i en axel, det var en kvinna som fördes till sjukhus med ambulans. Initialt finns det ingen brottsmisstanke.

03.28 en polispatrull träffade på en kvinna i 20-årsåldern i Nyfors, Eskilstuna. Hon verkade påverkad och fick följa med för provtagning och förhör.

Förutom dessa ärenden har polisen arbetat med ett antal egeninitierade kontroller som i några fall ha lett till bötesförelägganden för trafikbrott.

Några andra brott eller händelser finns inte att rapportera om.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Södermanland