Hoppa till innehåll
Hem » Uppdaterad 10 december 17:31: 10 december 15:30, Ofredande/förargelse, Eksjö

Uppdaterad 10 december 17:31: 10 december 15:30, Ofredande/förargelse, Eksjö

12:10 Polisen tog emot ett larm från Eksjö. En man ska ha ofredat en kvinna i ett elljusspår i närheten av Lunnagårdsvägen. Kvinnan som var ute och sprang blev påhoppad av en okänd man som tog tag i hennes jacka. Kvinnan hade med sig en försvarsspray som hon lyckades spraya mannen med och hon sprang från platsen. Kvinnan skadades inte fysiskt. En anmälan om ofredande är upprättad och polisen har sökt efter mannen i området, tyvärr utan resultat. 
 

Polisen är angelägen om att komma i kontakt med personer som har sett eller hört något som kan sättas i samband med händelsen. Mannen ska vid tillfället varit klädd i mörka kläder, eventuellt kamouflagefärgade, och uppfattades vara mellan 25-35 år. Mannen kan ha fått färg i ansiktet som är svår att tvätta bort.

UPPDATERING
17:20 Polisen har tittat närmare på ärendet och det finns omständigheter i ärendet som behöver utredas ytterligare. Polisens bedömning är att det inte är någon fara för allmänheten att vistas ute i friluftsområden med anledning av dagens ärende.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Blåljus Jönköpings län.