Hoppa till innehåll
Hem » 10 december 05:52, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

10 december 05:52, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Kl 23.11 Trollhättan, brand
Räddningstjänst och polis kallas till en pågående lägenhetsbrand på Sädesbingen. Räddningstjänsten tar sig in och släcker. Branden har troligen startat i köket, oklar anledning. Lägenhetsinnehavaren lindrigt skadad men ej behov av sjukhusvård. Anmälan om allmänfarlig vårdslöshet upprättas.

Kl 00.24 Göteborg, två gripna för stöld på byggarbetsplats
Polis larmas till Marklandsgatan. Vittnen har sett en parkerad bil vid ett nybygge och personer som bär ut gods från området. Troligen mellan två och tre personer på plats. Polisen anländer till platsen och ertappar två utländska medborgare på platsen, båda män. Bilen finns på plats. De båda männen grips misstänkta för inbrottsstöld.

Kl 01.24 Göteborg, grovt rån
En man kontaktar polisen och uppger att han blivit rånad i Färjenäsparken. Mannen uppger att han under vapenhot tvingats att föra över en större summa pengar till gärningsmännen. Händelsen ska ha inträffat ca 40 minuter före det att polisen får vetskap om händelsen. Mannen ha blivit utsatt för våld/slagen och tvingad ut i ett parkområde av 4-5 maskerade män. Mannen körs till sjukhus för kontroll via polispatrull. Han är dock troligen lindrigt skadad. Ingen gripen.

Kl 03.37 Skara, mordbrand
Räddningstjänst, ambulans och polis larmas till Åkerstigen där det ska brinna i en garagelänga. Oklara omständigheter kring hur branden startat. Det går inte att utesluta att branden är anlagd därför inleds förundersökning med rubricering mordbrand. Inga personskador. Räddningstjänsten beräknas vara kvar fram till ca kl 07.00. Därefter kommer polisen att spärra av för teknisk undersökning.

Kl 05.17 Orust, inbrottsstöld i tobaksbutik
Ett larm med kamera löser ut i tobaksbutik vid Tegneby. Innehavaren av butiken kan möjligen se två personer inne i butiken, en man och en kvinna. Polis/väktare larmas.
De verkar intresserade av tobaksvaror. Kl 05.30 är polis på plats. Fönster till butiken har krossats där gärningsmännen troligen har tagit sig in. Inga gärningsmän kvar på platsen. Polisen kommer söka i området med hund men troligen har gärningsmännen lämnat i bil. Oklart vad som tillgripits. Ingen gripen i nuläget.      

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.