Hoppa till innehåll
Hem » 09 december 07:02, Sammanfattning natt, Södermanlands län

09 december 07:02, Sammanfattning natt, Södermanlands län

06.10 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 20-tal rutinärenden, huvudssakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, men en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och två har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

00.02 polisen fick samtal om ett par högljudda personer i stadsdelen Viptorp i Eskilstuna. En polispatrull som åkt till platsen träffade på en kvinna i 50-årsåldern som verkade påverkad och hon fick följa med för provtagning och förhör misstänkt för ringa narkotikabrott. En man i 35-årsåldern som befann sig på samma plats hade en kniv som polisen tog i beslag för att den ska föverkas. Mannen är nu misstänkt för brott mot knivlagen.

02.09 SOS-larm till polisen om trafikolycka på riksväg 55/56 söder om Katrineholm. Polisen åkte till platsen och det visade sig att föraren hade lämnat platsen. Det finns i skrivande stund ingen misstänkt förare. När polisen kontrollerade bilen visade det sig att den var stulen från Flen. Ägaren underrättades om bilen. Då bilen är stulen vid ett inbrott påbörjades en utredning om stöld genom inbrott och en brottsplatsundersökning genomfördes på platsen.

03.04 i samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på E4 Påljungshage Nyköping uppstod misstanke om drograttfylleri på föraren, en man i 50-årsåldern. Han fick följa med för provtagning och förhör, misstänkt för drograttfylleri. Han misstänks också för ringa narkotikabrott genom innehav. Mannen hade också ett femsiffrigt belopp i kontanter på sig och efter kontakt med Kronofogdemyndigheten togs dessa pengar i beslag för Kronofogdens räkning.

05.01 SOS-larm till polisen om att en bilist hade krockat med en älg på riksväg 53 i Malmköping. Föraren av bilen var oskadd. Älgen anträffades död nära olycksplatsen.

Det finns inga andra brott eller händelser att rapportera om.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Blåljus Södermanland