Hoppa till innehåll
Hem » 08 december 07:03, Sammanfattning natt, Östergötlands län

08 december 07:03, Sammanfattning natt, Östergötlands län

06.25 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 30-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Två perosner har gripits, i övrigt är ingen frihetsberövad.

01.56 polisen fick samtal om ett pågående inbrott i en bil i Oxelbergen, Norrköping. Polisen fick uppgifter om att en gärningsperson hade krossat en ruta på bilen och även ett tydligt signalment lämnades av inringaren. Polisen var framme på platsen efter fem minuter och den första patrullen såg en man med samma signalment springa från en bil. Polisen kunde gripa mannen efter en språngmarsch. Det är en man i 25-årsåldern som gripits misstänkt för stöld. När polisen sökte genom mannens tillhörigheter anträffades bildelar som saknades från den angripna bilen, en BMW. Mannen förhördes och frigavs efter förhöret eftersom det inte längre fanns skäl att hålla honom frihetsberövad. Misstankarna mot mannen kvarstår dock.

02.37 polisen träffade på en man i Saltängen, Norrköping och vid kontroll uppstod misstankar om att han kunde ha stöldgods med sig från en tidigare stöld. Polisen tog det misstänkta stöldgodset i beslag för ytterligare utredning och mannen greps som misstänkt för en stöld av smink och en telefon som ska ha inträffat tidigare under kvällen. Mannen är i skrivande stund fortfarande gripen.

Det finns inga andra brott eller händelser att rapportera om.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.