Hoppa till innehåll
Hem » 08 december 05:50, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

08 december 05:50, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

22.02 Göteborg, rån
Vid hållplats Svingeln har en man i 25-årsåldern blivit rånad av tre män. De har hållit fast honom och stulit hans klocka. Vittnen ringde polisen som snabbt var på plats och kunde gripa de tre männen misstänkta för rån. Två av de gripna är i 25-årsåldern och den tredje är i 35-årsåldern. Inga personskador.

01.07 Uddevalla, försök till grovt våld mot tjänsteman m.m.
På länsväg 161 i Utby försöker en polispatrull stoppa en bilist för kontroll. Föraren vägrar att stanna och kör i riktning mot Uddevalla. Under färden försöker föraren bland annat att preja polisbilen. Efter cirka fem minuter får polispatrullen stopp på bilen och föraren, en man i 20-årsåldern, kan säkras och gripas. Mannen misstänks i nuläget för försök till grovt våld mot tjänsteman(försökt preja polispatrullen), grovt rattfylleri samt grov olovlig körning. Bilen tagen i beslag.

02.19 Ale, inbrott
Larmet går på en ridsportbutik i Starrkärr och polien åker till platsen. En ruta är krossad i butiken och någon har varit inne och stulit 2-3 sadlar. Inga misstänkta kvar men en anmälan har upprättats.

03.04 Ellös, bilbrand
Vid länsväg 770 vid Strömsholm har en bil börjat att brinna. Den har stått parkerad där några dagar och det finna misstankar om att branden är anlagd. Polisen har skrivit en anmälan om skadegörelse genom brand.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.