Hoppa till innehåll
Hem » Uppdaterad 06 december 11:22: 06 december 09:34, Stöld/inbrott, Habo

Uppdaterad 06 december 11:22: 06 december 09:34, Stöld/inbrott, Habo

08:33 Polisen larmades till området Solhöjden i Habo. En bilägare hade upptäckt att någon hade tagit sig in i hans BMW och stulit instrumentpanel, ratt och billyktor. Bilen stod parkerad utanför bilägarens bostad. Stölden ur bilen har inträffat någon gång mellan midnatt och 08:30 idag söndag.  
 
Polisen har genomfört en brottsplatsundersökning. Det verkar inte finnas några vittnen till stölden och polisen är därför angelägen att komma i kontakt med personer som har sett eller hört något som kan sättas i samband med stölden. En anmälan är upprättad. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

11:00 under förmiddagen har ytterliggare två bilägare hört av sig från samma område i Habo. Ytterliggare två BMW-bilar har blivit utsatta för stölder. Även dessa stölder har inträffat någpn gång under natten och det som saknas ur bilarna är instrumentpanel och ratt. Polisen kommer att genomföra brottsplatsundersökningar på båda de nya stölderna. Polisen utår från att stölderna kan ha utförts av samma gärningspersoner. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

I länken hittar du som bilägare information om hur du kan skydda dig mot stölder ur bilar och hus polisen arbetar med stölder ur bilar.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Jönköpings län.