Hoppa till innehåll
Hem » 06 december 08:02, Sammanfattning natt, Södermanlands län

06 december 08:02, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Under natten mot söndagen har polisens regionledningscentral hanterat 54 ärenden som rör Södermanlands län. Ingen har gripits. Fyra personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

02:49 Polisen larmades till en kommunägd stuga i Årby, Eskilstuna. En väktare hade fått ett inbrottslarm från stugan och på platsen upptäckte han att dörren till stugan var uppbruten och att någon hade tömt en brandsläckare inne i stugan. Troligtvis har inget stulits. Hundförare med hund har sökt efter gärningspersoner men ingen person har anträffats. En anmälan om skadegörelse är upprättad.

02:59 SOS larmade räddningstjänst, polis och ambulans till en parkeringsplats nära Läggesta station i Strängnäs. Det brann i en parkerad mindre lastbil och branden spred sig till en annan mindre lastbil som stod parkerad bredvid. Då det inte finns någon naturlig orsak till branden misstänker polisen att branden är anlagd. En anmälan om skadegörelse genom brand är upprättad. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Södermanland