Hem » 04 december 07:09, Sammanfattning natt, Södermanlands län

04 december 07:09, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat 39 ärenden som rör Södermanlands län. En har gripits (se nedan). Två personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

22:25 Polis larmades till området Östra Stadsskogen, Strängnäs, med anledning av bråk i en bostad. När polis kom till platsen kunde en man i 45-årsåldern gripas misstänkt för misshandel och olaga hot. Målsägaren, en man i 40-årsåldern, behövde ej uppsöka sjukvård med ambulans.

02:49 I samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på Folkestaleden, Eskilstuna, uppstod misstanke om drograttfylleri mot föraren. Mannen i 25-årsåldern fick följa med polisen för provtagning och förhör. Passageraren i bilen, en man i 20-årsåldern, blev misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk och brott mot knivlagen.

Utöver detta har polisen haft fyra ärenden om viltolyckor (rådjur, rådjur, dovhjort och vildsvin), alla utan personskador, samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Södermanland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *