Hoppa till innehåll
Hem » Uppdaterad 03 december 19:46: 03 december 17:53, Rattfylleri, Kungsbacka

Uppdaterad 03 december 19:46: 03 december 17:53, Rattfylleri, Kungsbacka

Polisen får in vittnesuppgifter kring en personbil som kör vårdslöst och trafikfarligt i riktning söderut på E6 i höjd med Lindome. Bilen framförs väldigt konstigt och mycket trafikfarligt. En bilist följer bilen och kan se hur bilen upprepade gånger utsätter andra trafikanter för livsfara.

Bilen lämnar tillfälligt E6 för att köra in till Kungsbacka och polis har då larmats. Bilen stannar till vid Mc Donalds för att åter köra ut mot E6, söderut. Polis är nu på väg och den misstänkta bilen svänger av vid avfarten mot Fjärås. Den misstänkta bilen genomför bl a enligt vittne omkörning på insidan av en annan trafikant och fortsätter tillbaka mot Kungsbacka. Färden går in i centrala Kungsbacka innan polis hinner upp den misstänkta bilen och kan stoppa den.

Två personer i bilen, en man och en kvinna. Föraren, en man misstänks för drograttfylleri,  narkotikainnehav samt grov olovlig körning. Troligen är föraren även misstänkt för ett flertal trafikbrott. Passageraren, en kvinna för narkotikabrott genom eget bruk och innehav. Bilen tillhör troligen de båda misstänkta. Bilen stoppas kl 18.22.  

Händelsen kunde uppdagas genom stor hjälp från vittne i form av trafikanter som ringt in om det olämpliga körsättet. Föredömligt beteende när det gäller information till polisen. Detta kan ha förhindrat både farliga olyckor och personskador i trafiken.  

  

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Halland. Alla olyckor och brott.