Hem » 29 november 08:15, Sammanfattning natt, Södermanlands län

29 november 08:15, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat 71 ärenden som rör Södermanlands län. Ingen har gripits. Sju personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

23:21 Polis och ambulans larmades till området Finninge, Strängnäs, med anledning av att en förbipasserande sett en skadad man utomhus. När polis kom till platsen visade det sig att mannen fått en smäll i huvudet och att detta ska ha skett inomhus i samband med en fest. Mannen, i 45-årsåldern, fördes till sjukhus med ambulans för omplåstring. Polispatrull har genomfört dokumentation och säkrat eventuella spår. En anmälan om grov misshandel kommer skrivas. Ingen är i nuläget frihetsberövad.

01:25 I samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på Trossgränd i Stenvik, Oxelösund, uppstod misstanke om drograttfylleri, grov olovlig körning och ringa narkotikabrott för eget bruk mot föraren. Mannen i 20-årsåldern fick följa med polisen för provtagning och förhör.

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, trafikbrott, viltolyckor samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Södermanland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *