Hem » 27 november 11:23, Olaga hot, Vetlanda

27 november 11:23, Olaga hot, Vetlanda

07.08. Polisen fick larm om en misshandel i Eknässjön utanför Vetlanda. När de kom fram kunde de konstatera att en man i 20-årsåldern blivit slagen med ett järnrör och hotad med ett pistolliknande föremål av tre män i 20-årsåldern. De misstänkta gärningsmännen hade lämnat platsen, men kunde identifieras. När identifieringen var gjord visade det sig att en av de misstänkta personerna var skriven i Alvesta, varpå polismyndigheten i region syd kontaktades. Polisen i region syd kunde senare lokalisera de misstänkta personerna och i en bil och ta dem i förvar för att sedan transportera dem till Polisområde öst.

 De tre männen i 20-årsåldern är misstänkta för grovt olaga hot och misshandel. Den utsatta mannen ska inte ha blivit så svårt skadad att han behövt uppsöka sjukvård.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Jönköpings län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *