Hem » 26 november 04:00, Sjukdom/olycksfall, Enköping

26 november 04:00, Sjukdom/olycksfall, Enköping

Räddningsinsats i samband med att en bil på tomgång står på en bro.

På Ekolsundsbron står en bil på tomgång och ingen förare finns i närheten. Polis och räddningstjänst samverkar vid en räddningsinsats då det befaras att en person kan befinna sig i vattnet. E18 stängs av under arbetet och trafiken leds om.
Vid sextiden anträffar dykare en avliden person i vattnet. Det finns inga misstankar om brott i samband med dödsfallet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Uppsala län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *