Hem » 23 november 06:51, Sammanfattning natt, Östergötlands län

23 november 06:51, Sammanfattning natt, Östergötlands län

06.23 polisen har hittills hanterat ett 30-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits eller omhändertagits, men två har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

00.52 polisen fick samtal om att en man gick på riksväg 55/56 vid Graversfors. Polisen åkte till platsen och träffade på mannen. Han verkade påverkad och fick följa med till polisstationen för provtagning och förhör, misstänkt för ringa narkotikabrott genom eget bruk.

02.47 samtal till polisen från väktare om larm från ett gatukök i Butängen. Polisen åkte till platsen och det visade sig att någon försökt att göra inbrott. Polisen har påbörjat en utredning om försök till stöld genom inbrott. Det finns ingen frihetberövad i ärendet.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Östergötland. Polis och SOS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *