Hoppa till innehåll
Hem » 21 november 07:58, Sammanfattning natt, Östergötlands län

21 november 07:58, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Under natten mot lördagen har polisens regionledningscentral hanterat 60 ärenden som rör Östergötlands län. Fyra personer har gripits, se nedan, och tio personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av droger.

01:43 En man påkallade en patrullerande polispatrulls uppmärksamhet på Kungsgatan i Norrköping med anledning av ett personrån. Mannen, som är i 20-årsåldern, hade blivit utsatt för ett rån där en man och en kvinna genom hot hade tilltvingat sig mannens ytterkläder. En man och en kvinna som stämde in på signalementet kontrollerades nere vid Strömmen. De hade kläderna på sig och greps misstänkta för rån. Båda två anhölls av åklagare under tidig morgon.

03:03 Polisen larmades till Brsakens Bro i Linköping med anledning av ett personrån. En man ska ha blivit slagen med ett tillhygge och tvingad att lämna ifrån sig sin klocka. De som utförde rånet var tre personer som lämnade platsen till fots i riktning mot Berga. En man med ett tillhygge i handen sågs springa men fångades in av en polispatrull. Han greps misstänkt för rån. Ytterliggare en man kontrollerades och misstänks för delaktighet i rånet. Även han greps. De båda gripna är män i 20-årsåldern och de har anhållits av åklagare tidigt på morgonen.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.