Hoppa till innehåll
Hem » Uppdaterad 15 november 14:07: 13 november 20:38, Försvunnen person, Kalmar

Uppdaterad 15 november 14:07: 13 november 20:38, Försvunnen person, Kalmar

Polisen larmas till en adress vid Svinö med anledning av att anhöriga vill anmäla en man försvunnen.

Det rör sig om en man i 70 års-åldern. Enligt uppgift från anhöriga kan mannen uppträda förvirrat och därmed ha svårt att orientera sig.

Mannen sågs senast vid 18-tiden i anslutning till hemadressen. Han var vid det tillfället iklädd en blå midjelång jacka med en reflex på armen samt svarta träningsbyxor.

Polisen är på plats med ett flertal resurser och söker av Tallhagen och Svinö med omnejd. Polisens hundförare deltar i sökinsatsen.  

Har du gjort iakttagelser av någon som stämmer in på signalementet sedan 18? Ring polisen på 114 14 och lämna tips. Om du tror dig se mannen just nu, ring 112 och be att få tala med polisen angående en försvunnen person.

Uppdatering: Sjöräddningssällskapet är behjälpliga i sökandet.

17.02 Sökandet efter mannen fortsätter med ett stort antal resurser och polisen har under dagen använt sig av UAS (unmanned aerial system), en slags drönare. Ett flertal externa resurser ingår nu i sökandet, bland annat används försvarsmaktens helikopter.

17.44 Polisen vill återigen vädja till allmänhet i Kalmar att kontrollera sina trädgårdar, uthus och liknande.

Mannen kan ha sökt flykt på sådana platser, och det är till stor hjälp om allmänhet kontrollerar sina utrymmen för att utesluta att mannen befinner sig där. Sökandet pågår intensivt i flera olika delar av Kalmar, ett stort antal polisresurser, hundförare samt helikopter söker efter mannen.

Har du gjort iakttagelser av någon som kan stämma in på signalementet? Hör omedelbart av dig till oss på 114 14. Om du tror dig se mannen just nu, ringt 112 och be att få tala med polisen.

Alla iakttagelser av nedan signalement sedan 18-tiden igår är av intresse.

SIGNALEMENT:

– Längd 170-175 cm
– Grått skägg
– Blå midjelång jacka med reflex på ena ärmen.
– Svarta mjukisbyxor
– Mörka loafers

Uppdatering 15/11: Mannen är fortsatt försvunnen. Sökinsatsen fortsätter under dagen.

Uppdatering: Mannen är anträffad avliden. Anhöriga är underrättade. Polisen vill rikta ett stort tack till allmänheten för det stora engagemanget och alla inkomna tips.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kalmar län - alla senaste nyheter och blåljus.