Hoppa till innehåll
Hem » 13 november 16:11, Sammanfattning vecka, Knivsta

13 november 16:11, Sammanfattning vecka, Knivsta

Från fredag eftermiddag 6/11 till fredag eftermiddag 13/11 registrerade regionledningscentralen (RLC) 78 stycken händelserapporter (HR) kopplade till Knivsta kommun. Det är alla registrerade händelser och larm som rings in till polisen, både pågående brott, eller polisens egeninitierade ärende som t.ex. att rapportera någon för ett trafikbrott. Polisen har i veckan registrerat 17 HR med kopplingar till Trafikbrott i Knivsta kommun.

De ställen som polisen haft riktade trafikkontroller senaste veckan har varit i Vassunda på LV255, LV1039, Lagga på LV1060, på E4:an samt på Trunstavägen och Gredelbyleden.

Ta det lugnt på vägarna nu, mycket vilt ute och rör sig. Under veckan registrerades sex stycken HR kopplade till trafikolyckor med vilt inblandat.

Ungdomssamlingar

En del HR under veckan har varit kopplade till ungdomshäng på flera olika ställen, där de störde allmänheten med hög musik:

7/11 Flera epor som samlats vid Lustigkulla förskola och spelar hög musik som stör. Polis på plats vid 23-tiden och då var det lugnt.

8/11 Epor med hög musik vid Adolfsbergsskolan som stör.

Även vid Icas och Willys parkering har det samlats epor som stör med musik den 7/11 resp. 8/11.

Rån mot kiosk

Ett HR i veckan rör ett rån mot en kiosk den 9/11 under kvällen. Personal i en spel- och tobaksbutik i Knivsta hotas med kniv av en ensam gärningsman som kommit in i butiken. Ingen skadas men den maskerade gärningsmannen kommer över både kontanter och tobak innan han lämnar butiken till fots. Flera patruller deltog i jakten på gärningspersonen.   

Anmäla brott eller tipsa polisen, ring: 114 14 eller via internet på polisen.se – klicka på ”Jag har råkat ut för något” för att anmäla brott eller förlust uppe till vänster på sidan, eller ”jag har sett eller hört något” till höger på sidan för tips. Pågående brott/färsk gärning, ring: 112

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Uppsala län.