Hem » 12 november 07:45, Stöld/inbrott, Kristinehamn

12 november 07:45, Stöld/inbrott, Kristinehamn

Polisens tekniker är på plats vid en ekonomibyggnad tillhörande kyrkan i Kristinehamn.

Under natten har någon form av inbrottsförsök gjorts där bland annat ett fönster skadats. Avspärrningar är gjorda för att teknikerna ska kunna genomföra brottsplatsundersökning. Det är okänt om något tillgripits i samband med inbrottsförsöket.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Värmland. Polis och SOS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *