Hoppa till innehåll
Hem » 09 november 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

09 november 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

18.13 Varberg, trafikolycka
På Träslövsvägen har det inträffat en singelolycka med bil. Bilen har hamnat i diket och föraren, en man i 20-årsåldern klagar på nacksmärtor och kontrolleras av ambulanspersonal på plats. Inga misstankar om brott.

20.08 Kungsbacka, inbrott i villa
Ägarna har varit borta under helgen och när de kommer hem upptäcker de att det varit inbrott i villan. Någon har slagit sönder ett fönster på baksidan av huset och tagit sig in. Det är i nuläget oklart vad som stulits men en anmälan om grov stöld har upprättats.

21.14 Halmstad, rån
På Engelbrektsgatan har en man i 40-årsåldern blivit rånad på en mobiltelefon. Han hade bestämt träff med en annan man för att sälja telefonen till honom. När de träffas tar den tilltänkte köparen fram en machete och hotar till sig telefonen. Han lämnar sedan platsen till fots. Via bra uppgifter från bl a vittnen kan en man i 20-årsåldern lokaliseras och gripas misstänkt för rån. Inga personskador.

22.23 Falkenberg, brand
På Berguvsvägen har det börja brinna i ett soprum och räddningstjänst samt polis larmas. Soprummet helt övertänt och två personer har setts lämna soprummet strax innan branden bröt ut. Polisen har skrivit anmälan om skadegörelse genom brand men ingen är gripen.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Blåljus Halland. Alla olyckor och brott.