Hem » 04 november 07:16, Stöld/inbrott, Västerås

04 november 07:16, Stöld/inbrott, Västerås

Stöld av katalysator för 150-200.000 kronor.

Ett företag på Returvägen anmäler att någon tagit sig in på företagets tomt – eventuellt genom ett hål i staketet – och stulit en katalysator värd mellan 150.000 och 200.000 kronor. Det här upptäcks på morgonen och stölden har skett i närtid, men det är oklart exakt när.
Det är tredje gången på bara ett par veckor som företaget drabbas av stöld och andra gången som man får en dyr katalysator stulen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Västmanlands län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *