Hem » 04 november 06:49, Stöld/inbrott, Västerås

04 november 06:49, Stöld/inbrott, Västerås

En inbrottsförsök avbryts.

En person försöker ta sig in i en företagsbyggnad på Metallverksgatan via en port och krossar flera fönster men upptäcks av en man som befinner sig inne i byggnaden. Mannen skriker på personen som försöker ta sig in som då försvinner från platsen.
Personen hittas inte av polisen.
Polisen skriver en anmälan om försök till inbrott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Västmanlands län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *