Hem » 02 november 16:18, Farligt föremål, misstänkt, Kristinehamn

02 november 16:18, Farligt föremål, misstänkt, Kristinehamn

I samband med urstädning av en bostad har ett befarat farligt föremål upphittats.

NBS (Nationella bombskyddet) bedömer föremålet som en äldre granat, dock ej omedelbart farligt. Föremålet har omhändertagits av polis och förts iväg till säker plats. Granaten hittades i en bostad i centrala Kristinhamn.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Värmland. Polis och SOS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *