Hem » 02 november 14:39, Övrigt, Borlänge

02 november 14:39, Övrigt, Borlänge

Angående misstänkt mord i Borlänge lördag

Den man i 70-årsåldern som varit anhållen sedan i lördags misstänkt för mord på en kvinna i Borlänge har försatts på fri fot. De utredningsåtgärder som vidtagits i form av tekniska undersökningar och förhör har gjort att åklagare bedömer att det inte längre finns skäl för frihetsberövande. Förundersökningen är dock inte nedlagd utan att kommer att fortsätta.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Dalarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *