Hem » 02 november 06:41, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

02 november 06:41, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

17:28, inbrott, Halmstad
En anmälare ringer och uppger att någon har gjort inbrott i lägenheten. Lägenhetsinnehavaren har varit borta i en och en halv timme och kommer tillbaka och upptäcker då att lägenhetsdörren är uppbruten. Det är oklart vad som saknas. Lägenheten spärras av i väntan på tekniker. En anmälan om grov stöld genom inbrott är upprättad.

17:40, försvunnen person, Oskarström
En man i 70-årsåldern är sedan igår kväll försvunnen i Oskarström. Han lämnade, enligt uppgift, hemmet i en bil. Bilen hittas senare övergiven vid korsningen Möllevägen/Köpmansgatan. Polis har sökt i området under kvällen och kommer fortsätta sökandet under dagen.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Halland. Alla olyckor och brott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *