Hem » 01 november 04:11, Bråk, Oskarshamn

01 november 04:11, Bråk, Oskarshamn

Man omhändertagen efter bråk på restaurang, Bäckgatan.

Larm inkommer om en hotfull person i anslutning till en restaurang på adressen. En ur personalen på restaurangen ska också ha blivit misshandlad av mannen. Polispatruller skickas till platsen. En man i 25-årsåldern omhändertas på grund av påverkan. En anmälan om misshandel, olaga hot, ringa narkotikabrott samt vapenbrott upprättas. Vapenbrottet avser en pepparspray som den omhändertagne hade på sig. Det finns inga uppgifter om att den skadade personen behövt vård för sina skador.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Kalmar län - alla senaste nyheter och blåljus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *